ЗА НАС

Добре дошли в страниците на сайта на Баня и Декора.

Баня и Декора е българо-испанска фирма. Съдружникът ни от испанска страна е GRUPO Cerraban / Florensia S. L. (Baster, Mundobaño), който от 20 години се занимава с производство на душ кабини и душ корита. Производствената ни база се намира в с. Новачене, окр. Плевенски.

Основната ни дейност е производство, внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня.

Баня и Декора е производител на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ и PVC. Продуктите ни са с модерен естетически дизайн, отличават се с елегантност, стил, практичност и удобство. Изработени са от висококачествени материали и консумативи доставени от България и Испания и са с лесни за поддръжка повърхности. Единствени вносители сме на алуминиев профил с цвят венге, който използваме за производството на душ кабини и паравани. Обкова на мебелите за баня както и на душ кабините е внос от Испания. Единствен производител сме на душ кабини и паравани, както и на мебели за баня от МДФ предназначени изцяло за инвалиди. Тези продукти са специализирани и са отговарящи на Европейските стандарти. Изработени са за лесно манипулиране и самостоятелно обслужване на потребителя - инвалид, без ограничения на инвалидната количка.

Баня и Декора е единствен вносител за България на испанската фирма GRUPO Cerraban / Florensia S. L. (Baster, Mundobaño). Поддържаме големи складови наличности на стъклени и керамични мивки, мебели за баня от МДФ, хидромасажни панели, декорирани паравани за вана, комплекти мивки с огледала, аксесоари за баня, дървени подиуми, душ корита от санитарна пластмаса, на които испанският ни съдружник е производител.

Баня и Декора е дистрибутор на продуктите на испанската фирма GRUPO Cerraban / Florensia S. L. (Baster, Mundobaño).

Ако сте магазин за обзавеждане на бани и желаете да работите с нас - обадете ни се !

Екипът на Баня и Декора ще ви помогне да реализирате индивидуален проект по ваши размери и предпочитания. Ще ви предложим различни варианти и решения.

Ако искате една различна баня - потърсете ни !

Баня и Декора разполага със собствен транспорт за доставка до всички точки на страната. По желание на клиента всички продукти на фирмата се монтират от наши монтажници.

Срокът на изработка и доставка на продуктите е три седмици от датата на потвърдената поръчка.

Превърнете вашата мечтана баня в реалност !

екип bania decora


gala mebel